Tunikor - Dam

Om Tunikor

Ett perfekt sommarplagg

Hitta en otrolig mängd billiga och snygga tunikor här hos oss. Vi har samlat tunikor från internets bästa och mest välsorterade klädbutiker för att vi ska kunna visa dig tunikan du är ute efter. Du kan helt själv välja vilka kriterier en tunika ska uppfylla för att den ska vara värd din tid. Bestäm vilken färg den ska ha, om du har något speciellt märke som du föredrar och om det finns något speciell klädbutik som du helst handlar av. Dessutom så kan du leka lite med priset på tunikorna. Du kan till exempel bestämma dig för att bara visa de produkter som har reapriser just nu. Du kan också välja att bara visa produkter inom ett visst prisspann, oavsett om de har reapriser eller ej. Listan här hos oss uppdateras dagligen och då kommer det in nya tunikor och de som redan finns hos oss kan ha fått ett rabatterat pris, det kan alltså löna sig att hålla lite koll med jämna mellanrum om man ofta letar efter kläder på nätet. Det är ju allmänt kännt att de bästa klippen man gör är spontana, det går inte att leta efter bra klipp - de dyker ju bara upp. Förmodligen för att bra klipp är det fler som vill göra och det är alltid först-till-kvarnprincipen som gäller. De som håller sig framme och ser de bra klippen först är de som kommer att få köpa produkter till riktigt bra priser. Det här gäller ju också, inte helt oväntat, på de tunikor som vi visar på vår sida. Spana in sortimentet och bokmärk om det är något du hittar här som du inte tänkt köpa direkt. Du har en chans på att det kommer att bli ett bättre pris på tunikan med tiden. Klädbutikerna har inte samma sortiment hela tiden utan byter ut det med jämna mellanrum, antingen om det är något säsongsbetonat eller om de gamla kläderna helt enkelt tar slut. I det första fallet så är det ofta så att de gamla kläderna från perioden som var behöver ta slut, och ta slut snabbt. Vid de här tillfällena är reor väldigt vanliga - stora reor. Att hålla sig framme då kan ge riktigt bra priser. Rent generellt så brukar det alltid kunna hållas bättre priser på nätet, jämfört med i fysiska butiker, det här är ganska så logiskt om man tänker efter lite på det. En klädbutik på nätet behöver inte betala några dyra hyror på attraktiva adresser för att locka kunder. De behöver inte heller ha ett stort lager precis i anknytning till det här för att alltid ha kläder i alla storlekar inne, deras personalomkostnader kan dessutom hållas nere rätt rejält jämfört med fysiska butikers.

En snygg tunika

En tunika är en sorts längre tröja - eller kortare klänning om man så vill. Det är ett plagg som ska sluta strax under rumpen, givetvis finns det flera modeller av plagget som har lite olika längder och ändå kallas för tunika men det här är grundidén med en tunika. En tunika ska också vara ganska så vid och inte direkt tight. Ofta är de a-linjeformade. Alltså formade som ett stort A och blir vidare och vidare desto längre ner de kommer. En del tuniksmodeller går att använda utan varken byxor eller kjol under, de är så pass långa så att de i alla fall täcker underbyxorna. Men det vanliga är att en tunika bärs tillsammans med ett par byxor eller en kjol. Eller bägge två är ju också ett alternativ, att ta på sig en snygg kjol och tights under det. Många gånger så är tunikor ganska så färgglada och ser lite festliga ut, även detta så är tunikan att se som ett vardagsplagg. En tunika kan fungera perfekt som en sommarklänning då de är ganska så stora i sina modeller och blir i och med detta rätt så luftiga. Perfekt att bära på sommaren och att ha med på stranden om man tänkt lämna den en kort stund pch behöver någon form av strandplagg eller strandklänning att dra på sig medans man har ärenden bortanför stranden. Att det alltid bör finnas ett gäng snygga tunikor i garderoben råder det ingen tvekan om. Det är i sig inget dyrt plagg och det finns en mängd snygga varianter som passar alla.

B.Young (<10)BombiBitt (<10)Bonaparte (100+)Cream (<10)Creamie (<10)D-xel (<10)DYR (<10)Danefæ (<10)Desires (<10)Esprit (<10)Filippa K (<10)First And I (<10)Fred´s World B. (<10)Free People (<10)Freequent (<10)Glamorous (<10)Hope (<10)Hunkydory (<10)Jacqueline de . (<10)Joha (<10)Kids-up (<10)LMTD Limited (<10)Little Pieces (<10)MICHAEL Michae. (<10)Marmar Copenha. (<10)Miss Selfridge (<10)NLY Trend (<10)Name it (10+)New Look (<10)Noa Noa Miniat. (<10)ONLY (<10)Object Collect. (<10)Odd Molly (<10)PULZ (<10)Phase Eight (50+)Phister & . (<10)Rut&Circle (<10)STYLEPIT (<10)Saint Tropez (<10)Sally&Circ. (<10)Sisters Point (<10)Soaked in Luxu. (<10)Soft Gallery (<10)Soft Rebels (<10)Topshop (<10)VILA (<10)Vero Moda (<10)Vingino (<10)Wheat (<10)me Too (<10)
Visa Alla Märken - totalt 50

Visar:

317 produkter hittades.
<10 30+ <10 <10 <10 <10 40+ <10 <10 <10 <10 <10 <10 80+ 10+ 10+ 60+ <10 30+
(50+) (90+) (50+) (100+)
  • Betyg, Högt till Lågt
  • Betyg, Lågt till Högt
  • Pris, Högt till Lågt
  • Pris, Lågt till Högt
  • Namn, A-Ö
  • Namn, Ö-A
30,00kr2 095,00kr
Återställ
Reaprodukter (80)